Publicitat
Publicitat

Avui es fa el traspàs d'alcaldia de Víctor Puga a Josep Bofill

Aquest vespre, ple extraordinari a l'Ajuntament. L'alcalde Víctor Puga fa efectiva la seva renúncia i, després, es vota Josep Bofill per substituir-lo en el càrrec.

Víctor Puga va fer història el maig de 2019 amb la victòria electoral més espectacular des de la recuperació de la democràcia. Va obtenir una majoria absoluta acumulant més de la meitat dels vots emesos i sumant 10 dels 17 regidors de què es compon el ple municipal. I avui tornarà a fer història renunciant al càrrec d'alcalde quan encara falta un any per a la propera convocatòria d'eleccions, primer cop que succeeix a l'Escala des de 1979. Els tres alcaldes que el van precedir en el càrrec van parlar-ne ahir a l'espai radiofònic "alcaldia". Estanis Puig, que va exercir el càrrec de 2007 a 2015 trobava més que justificada la renúncia.

Aquest vespre, en sessió extraordinària es farà efectiu el relleu de Víctor Puga per Josep Bofill. Els tres exalcaldes reunits ahir al programa especial d'"alcaldia", van coincidir en considerar que no cal esperar sorpreses ni novetats en el rumb del govern municipal amb l'arribada de Josep Bofill a l'alcaldia. Rafel Bruguera, alcalde de 1983 a 1995:

L'Ajuntament que es trobarà Bofill al davant té reptes importants al davant, amb projectes de relleu que poden marcar un tomb important a la vila, en un món cada cop més globalitzat i amb crisis d'abast mundial. Així ho veia Josep Maria Guinart, alcalde de 1995 a 2007.

El ple extraordinari d'avui està convocat per a les vuit del vespre. És obert al públic. Serà la segona sessió que se celebri a la nova sala de plens, ara a planta baixa de la Casa de la Vila. Serà retransmès en directe per Ràdio l'Escala i per Canal 10 Empordà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar