Publicitat
Publicitat

Gent de l'Escala diu que Víctor Puga hauria d'haver mantingut el compromís amb els electors

Gent de l'Escala diu que Víctor Puga hauria d'haver continuat el mandat com alcalde fins al final de la legislatura. Creu que no s'ha respectat la voluntat dels electors. Ho explicava el portaveu de la formació, Carles Carlà, a La casa de la Vila de Canal 10.

El regidor de gent de l'Escala Carles Carlà diu que l'alcalde Víctor Puga hauria d'haver mantingut el compromís amb els electors i ser l'alcalde de l'Escala  fins a final de legislatura.Carlà explica que prefereix dir el que pensa més que el que potser molts voldrien escoltar.Carles Carlà també ha parlat del futur de la seva formació a poc més d'un any d'eleccions municipals.Creu que s'han fet les coses bé i que la gent ho sap.Vol sortir de l'oposició per la frustració que genera i si pot ser participar del proper govern municipal.

Una política de consens que impliqui que tots els partits siguin escoltats i puguin participar del debat públic.Creu que no té sentit fer gastar diners als escalencs en juntes de portaveus o informatives de ple si no s'aprofiten com cal.

Aquest són alguns dels temes tractats a La Casa de la Vila de Canal 10 d'aquesta setmana.El programa es pot veure en re-emissions per la TDT i a la carta a www.canal10.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar