Publicitat
Publicitat

Avui es presenta el projecte Viu en Blau a l'Alfolí

La Confraria de pescadors i l'Ajuntament de l'Escala presenten aquest vespre una iniciativa per a divulgar les virtuts del peix blau de la costa. Es presenta amb el nom de Viu en Blau, inclourà jornades gastronòmiques, tallers escolars i pretén potenciar sinèrgies amb tots els sectors empresarials del municipi.

Anunci 0s

El sector pesquer de l'Escala engega avui, amb el suport de l'Ajuntament un projecte amb voluntat de posar en valor el peix blau i el seu consum. Es tracta d'un projecte molt transversal i que vol tractar la pesca des de tots els seus fronts, ja sigui l'econòmic, el turístic, el cultural, l'històric o de consum. Es presentarà aquesta tarda vespre, a les set, a l'Alfolí de la Sal.

Avui se'n fa la presentació, però el projecte té voluntat de permanència i d'anar-se consolidant amb el temps. De moment, les primeres concrecions són una sardinada popular programada per l'últim dissabte de maig i l'engegada des d'aquell dia, de les jornades gastronòmiques del Peix Blau.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar