Publicitat
Publicitat

Cicle de converses Entorn Victòr Català

Durant el mes de maig es celebra el cicle de converses "Entorn Víctor Català" a l'Alfolí de la Sal. Un cicle de conferències sobre autors coetanis a l'escriptora escalenca, entre ells, Prudenci Bertrana o Felip Palma. Els col·loquis es faran cada divendres, a partir del 13 de maig fins el 27. 

El cicle de converses "Entorn Víctor Català" se celebrarà durant tres divendres consecutius a l'Alfolí de la Sal de l'Escala. L'objectiu d'aquest cicle és posar en relació diversos autors coetanis amb Víctor Català. Així, els diaèlgs literaris giraran al voltant de autors catalans com Josep Pous i Pagès, Prudenci Bertrana o Felip Palma, pseudònim masculí utilitzat per l'escriptora Palmira Ventós, entre d'altres. 

El cicle comença el divendres 13 de maig a les 7 de la tarda amb la conferència dirigida per Oriol Pontsatí-Murià i Agnès Prats. El 20 de maig comptarem amb la presència deClàudia Costa i Lluísa Julià i, el darrer dia, amb M. Àngels Bosch i David Nel·lo.

L'assistència a les converses és gratuïta i oberta a tothom. La Càtedra Víctor Català d'estudis sobre el Modernisme busca formar un teixit literari per aproximar-nos al context històric i estètic de l'escriptora de Solitud i Drames Rurals. A partir de les obres d'altres escriptors i els seus marcs creatius, transferir-nos la conjuntura en la literatura modernista catalana. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar