Publicitat
Publicitat

El CER millora la comunicació amb els socis

El CER millora la comunicació amb els socis prioritzant les comunicacions digitals a través del mòbil o el correu electrònic. És un dels temes de l'assemblea anual que enguany ha tornat a ser presencial.

El CER vol millorar la comunicació amb els associats per tal que tinguin la màxima informació sobre l'entitat.A partir d'ara els associats rebran un whatsapp o un correu recordant les activitats més properes, les novetats de les seccions i tot el que es consideri d'interès, s'explica, sempre sense abusar de la quantitat de missatges.S'explicava a l'assemblea anual d'associats on secció a secció feien balanç dels dos últims anys i feien previsió del que hi ha previst a partir d'ara.Actualment el CER té uns 400 socis i 13 seccions.

Pel que fa a les activitats la majoria tornaran a fer-se després de l'aturada per la pandèmia.Algunes, però, s'han canviat, per exemple, s'ha deixat el cinema a la fresa i s'incorporen definitivament els concerts al pati de l'entitat.

El president de l'entitat es mostrava satisfet de tornar a l'assemblea de socis presencial, encara que tant sols hi han participat una trentena d'associats.

Des del CER es convida a la propera activitat, que es celebra aquest cap de setemana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar