El sènior femení guanya el primer partit de la fase d'ascens (55-54)

El sènior femení del CB l’Escala guanya el primer partit a la fase de promoció d’ascens a la Primera Catalana contra el Saps A després del 2+1 de la jugadora local Neus Bermejo. El resultat ha estat de 55 a 54 amb un final que acaba amb victòria local.

El dos més un que va anotar la jugadora del Club Bàsquet l’Escala, Neus Bermejo, en la darrera acció ofensiva de l’equip blau va servir per aconseguir la primera victòria a la fase de promoció d’ascens a Primera Catalana contra el Sant Antoni Poble Sec A. Va ser un final d’infart que finalment va resoldre’s, sortosament, a favor del bàndol escalenc.

En el primer quart, l’Escala feia quinze punts mentre que el conjunt visitant n’anotava només nou. I en el segon, setze punts locals per tretze de visitants. El marcador al descans era de 31 a 22. Però a la segona part, va costar arrencar. Les blavetes van anotar únicament tres punts i el Saps A 13, puntuació que va servir a les barcelonines tancar el tercer període amb el 34 a 35.

Per sort, les de Susi Martí i Pau Esponellà van sortir endollades en els darrers deu minuts i van anotar vint-i-un punts, dos punts més que les visitants, que van quedar-se amb 19. Final doncs amb molta tensió que acaba amb la primera victòria de l’Escala. La màxima anotadora un dia més, Neus Bermejo, aquesta vegada amb 19 punts. Set tirs lliures, tres cistelles de dos i dos triples.

El pròxim partit serà contra el Pallejà a casa. Hi ha hagut canvi d'horari. Inicialment era dissabte a dos quarts de sis, però finalment es jugarà diumenge a les sis de la tarda.