Publicitat
Publicitat

Es celebra la 7na Fira d'Entitats

Les entitats locals treuen pit en la setena Fira d'Entitats, celebrada a la plaça Catalunya, després de dos anys de no trobar-se. En aquesta edició es van donar plaques  a totes aquelles que han celebrat aniversari rodó durant els últims tres anys. 

Una trentena d'entitats, clubs i associacions locals es van trobar ahir a la Plaça Catalunya en el que era la setena edició de la Fira d'Entitats locals. Al llarg de la jornada es van anar succeint exhibicions ben diverses que van des de patinatge a jujitsu adaptat, passant per demostració de capoeira, ball de gegants, desfilada de gossos o ball en línia. Cada entitat tenia, a més, el seu expositor des d'on mostrava la seva feina i podia informar a qui hi estés interessat quins son els seus objectius i quina activitat duen a terme.El 2020 i 2021, la pandèmia va impossibilitar que aquesta trobada social es dugués a terme i això va fer que s'acumulessin els reconeixements per a entitats que han complert aniversari rodó. De manera que van pujar a l'escenari entitats com el Cor Indika, que va complir 20 anys el 2020; l'Escalenc, la Comissió de Carnaval La Farandola i el Centre d'Estudis Escalencs, tres entitats que van complir 40 anys el 2020; el Patronat de l'Homenatge a la Vellesa, que l'any passat va commemorar la 70a edició; i la secció d'arts marcials, que aquest 2022 compleix 10 anys.

Marta Falgàs - Comissió de Carnaval}}  Val a dir que, al costat d'entitats amb aquest bagatge històric, aquest any hi havia dues entitats que muntaven parada per primer cop. Entitats fundades recentment, com el club de patinatge artístic que va aixecar molta expectació durant la seva exhibició; o la delegació local d'Oncolliga, presentada en societat tot just aquesta primavera.A l'hora dels homenatges, l'alcalde, Víctor Puga va esperonar a les entitats a seguir treballant amb la mateixa il·lusió que fins ara i va voler destacar la fortalesa que demostren, tot i les dificultats que s'han hagut de superar especialment durant la pandèmia.

La Fira d'Entitats podrà ser recordada com l'últim acte públic en què ha intervingut Víctor Puga com alcalde.

Per la seva banda, el regidor responsable de l'àrea de cultura, Rafel López, va reivindicar la festa com una demostració de la vitalitat del teixit associatiu local.

La 1a Fira de les Entitats se celebra des de 2014, havent-se hagut d'interrompre durant 2020 i 2021 per culpa de la pandèmia. Abans, s'havien celebrat diverses edicions d'un altre format de festa com era el Sopar de les Entitats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar