Publicitat
Publicitat

Sextet Gerió, el segon concert del Portalblau de primavera

El Festival Portalblau ha presentat el segon concert de la cartellera de la temporada 2022. El Sextet Gerió va presentar a l'Alfolí de la Sal un recital dedicat al compositor Ástor Piazzola, fusionant el tango argentí amb altres estils com el jazz o la música clàssica. 

La sala d'actes de l'Alfolí de la Sal es va emplenar amb el concert singular de Sextet Gerió i el seu tango poètic i revolucionari, el segon espectacle de la cartellera del Festival Portalblau 2022. La companyia musical va presentar un recital dedicat a Ástor Piazzola, compositor argentí que va vincular el tango amb altres estils melòdics com el jazz i la música clàssica. 

Sextet Gerió el formen Vladimir Kunça i Jaume Francesch als violins; Andrea Mameli a la viola, Daniel Regincós al violoncel, Joan Sadurní, pianista i Pere Martínez tocant el contrabaix. Aquest ha sigut el segon concert del cicle de primavera, després de la gran obertura d'Agnès Algueró i abans dels dos últims espectacles: el 14 de maig amb Anna Andreu i el 18 de juny, tancant aquesta primera programació, amb Pol Batlle i Rita Payés. 

Tocant les reconegudes Estaciones Porteñas de Piazzola, el conjunt transforma el tango metropolità d'Argentina amb una poètica particular, renovadora i misteriosa, entre el classicisme i l'apassionada energia de la música del Mar de Plata. 

El gruix de la cartellera del Festival de Música i Art a la Mediterrània es celebrarà durant l'estiu amb noms com Beth i Laura Andrés, Ramon Mirabet, Texas Clara Peya, Stay Homas i els Catarres omplint la programació. Les entrades ja estan disponibles i a la venda a la web Portalblau.cat. Més d'una vintena de propostes emplenaran els diferents escenaris i paisatges icònics escalencs amb la cultura com a eix conceptual. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar