Publicitat
Publicitat

Concert de tango amb Sextet Gerió a l'Alfolí

El tango ocupa l'Alfolí de la Sal en el segon concert del cicle de primavera de Portalblau. Ho farà amb el Sextet Gerió  i un concert monogràfic de peces d'Astor Piazzola, del qui enguany se'n celebra el seu centenari.

L'Alfolí de la Sal acull demà al vespre el segon concert del cicle de primavera del festival Portalblau. Serà un concert protagonitzat pel Sextet Gerió, una formació nascuda ja fa vint anys a Girona com a quartet de clàssica (dos violins, viola i violoncel), que posteriorment s'amplià fins a sextet amb la incorporació de piano i contrabaix. 

El concert de demà està centrat íntegrament al tango, l'expressió musical més genuïna de l'Argentina metropolitana, que va trobar en Àstor Piazzola un reformador que li va donar una vitalitat renovada vinculant-la al jazz o la música europea clàssica, sense perdre, però, la força i l'essència. Al voltant de les conegudíssimes "Estaciones Porteñas", el programa de demà inclou altres peces singulars, sempre amb la seva poètica apassionada i plena de misteri.

Sextet Gerió el formen Vladimir Kunça i Jaume Francesch, violins; Andrea Mameli, viola, Daniel Regincós, violoncel, Joan Sadurní, Piana; i Pere Martínez, contrabaix. El concert començarà a les vuit del vespre. Les entrades, a 15€, es poden adquirir al web portalblau.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar