Publicitat
Publicitat

Votacions a 'La sardana de l'any' PER VOTAR www.lsda.cat

Aquest és un nou cap de setmana de votacions a la sardana de l'any. Quimet Hostench, amb 'Elna', és un dels candidats a passar a la final. Es pot votar fins dilluns al migdia.

El compositor escalenc Quimet Hostench és a les semifinals de l'edició d'enguany de 'La sardana de l'any'.Participa amb la sardana  'Elna' , que ha dedicat a la seva néta.Recordem que passava amb molt bona nota la fase prèvia, on rebia més de 600 vots, més del doble que la resta de guanyadors en les altres eliminatòries.Aquest cap de setmana toquen semifinals, on competeix amb  'Nuri', de  Joan Lluís Moraleda i 'Turó de les tres creus', de Jordi Vilaprinyó.Al web lsda.com es poden escoltar les tres sardanes i votar la que més agradi.Per votar cal posar nom, cognom, dni i un correu electrònic. Per cada correu electrònic poden votar fins a 3 persones.Es pot votar des de divendres fins dilluns a les dues del migdia.Sí la sardana de Quimet Hostench és la més votada passarà a la final.El Premi Popular del concurs és per a les sardanes estrenades durant els anys 2020 i 2021 que assoleixen una major popularitat entre el públic seguidor del concurs.

També hi ha un Premi de la Crítica i un Premi Joventut .

La final de la 32 edició de La Sardana de l’Any es celebrarà el dissabte 28 de maig de 2022 al Teatre La Faràndula de Sabadell.

Recordem , les votacions s'han de fer al web lsda.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar