Publicitat
Publicitat

Sortida al teatre Apolo el 25 de maig

S'ha organitzat una nova sortida al Teatre Apolo el proper 25 de maig. Aquest cop, a veure la peça "Company", un gran clàssic de comèdia que aterra a Barcelona. Les inscripcions i venda d'entrades es poden fer des de l'Oficina de Turisme fins el 4 de maig. 

Broadway aterra a Barcelona amb Company el musical, al Teatre Apolo. Des de l'Escala es facilita un bus per anar a veure la producció teatral el dia 25 de maig. El preu de l'excursió són 67€ i es pot reservar i comprar a l'Oficina de Turisme fins el 4 de maig. 

El gran clàssic de la comèdia musical, una peça  de Teatre del Soho CaixaBank amb música i lletra de Stephen Sondheim, llibret de George Furth i Antonio Banderas com a director de l'espectacle. Una obra mestra del gènere guanyadora de sis premis Tony, entre ells el de Millor Musical, una comèdia emocionant, divertida, lluminosa i àgil, amb un repartiment excel·lent. El paper que anteriorment va interpretar Antonio Banderas serà representat per Roger Berruezo a Barcelona.

Bobby, el protagonista, es pregunta si es millor viure solter o en companyia. Es questiona si encara és massa tard, si existeix una data límit per trobar la felcitat. Al llarg de la obra, s'anirà trobant en situacions divertides i melancòliques amb les persones i parelles del seu voltant. El protagonista reflexiona sobre els pros i contres d'assentar-se en una relació. Company és una de les primeres obres musicals que tracta els problemes dels adults mitjançant la música. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar