Publicitat
Publicitat

Obert el període d'inscripcions als cursos del Programa de Formació i Inserció 2022-2023.

Del 2 al 13 de maig estarà obert el període d'inscripcions per cursar els mòdul d'auxiliar de vendes, oficina i atenció al public del Programa de Formació i Inserció. El curs s'impartirà al centre Xalem, al Rosa Lau i està dirigit a joves sense l'ESO d'entre els 16 i els 21 anys. 

Es torna a obrir el plaç de preinscripcions pel curs PTT de Formació i Inserció laboral, organitzat per l'Institut el Pedró i l'Ajuntament de l'Escala, del 2 al 13 de maig. Es cursarà a partir de setembre, amb el perfil d'auxiliar de vendes, oficina i atenció. Serà el quart curs del PTT que es fa a l'Escala, per a joves d'entre 16 i 21 anys que ni estudien ni treballen.

Els cursos són voluntaris i duren un curs acadèmic sencer. La finalitat és proporcionar al jovent la possibilitat d'incorporar-se de nou al sistema eduactiu o professionalitzar-se. Les classes, com l'any passat, es faran al Centre Cívic Xalem, al barri Rosa Lau.

Les sessions d'aquest curs plantejen projectes pensats en l'entorn local i amb formació a les empreses. Al final del curs s'obté una certificació de formació rebuda i de les competències estudiades, a més de l'assesorament i la facilitació  a les proves d'accès a Circles Formatius de Grau Mitjà. Per inscriure's, es pot trucar a l'Instiut el Pedro, 972 77 21 28 o al telèfon del Centre Cívic Xalem, 605 41 06 94.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar