Publicitat
Publicitat

Eva Trias dimiteix de Valents per discrepàncies internes

L'etapa d'Eva Trias al partit Valents ha durat escassament dos mesos i mig. Discrepàncies internes sobre el model d'organització fan que tant ella com la secreataria general i el secretari de comunicació abandonin el partit. Trias se centrarà ara en l'articulació de la candidatura per a les municipals de l'any vinent, sota la marca Alternativa per l'Escala.

Tres càrrecs de Valents a Girona han presentat la seva dimissió per discrepàncies internes. Son la presidència provincial, Eva Trias, la secretària general, Mariola Martínez, i el secretari de comunicació, Andrew Salvador. Els dimissionaris han explicat via comunicat que la Junta Provincial s'ha reunit amb caràcter d'urgència i que han deixat les files de Valents per diferències amb la direcció de la formació a nivell d'estructuració i organització. L'experiència ha estat frustrada transcorreguts escassament dos mesos i mig. Vist que no hi havia entesa, Trias ha preferit fer una retirada a temps.

La trajectòria política d'Eva Trias es va iniciar amb l'intent de candidatura a les municipals de 2019, Alternativa per l'Escala, que finalment no va acabar de presentar-se. El febrer de 2021 va anar de número 2 de la candidatura del PP per Girona a les Eleccions al Parlament. Aquest 2022 engegava un nou projecte, el de Valents, que volia acollir el vot constitucionalista a Catalunya. Totes aquestes experiències frustrades li han servit a Trias per tenir clar -diu- què vol i què no vol.

L'any escàs que queda per a les properes eleccions municipals el dedicarà ara a la recuperació del projecte Alternativa per l'Escala.

  

Trias ha apuntat que la partida està començada, que tots tenim una etapa concreta i que la renúncia de Víctor Puga a l'alcaldia fa recordar que a l'Ajuntament li cal un canvi d'etapa.

Eva Trias es presentarà a les eleccions, apunta, amb molta més experiència que la que tenia el 2019, quan Alternativa per l'Escala no va acabar el procés d'incorporació a la política local per no presentar els papers dins el calendari establert.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar