Publicitat
Publicitat

A punt una nova edició de la Fira Arrels de Vi

Torna la fira Arrels de Vi amb la XIV edició, al Parc Creuet de Sant Martí d'Empúries el 4 i el 5 de juny. Un altre any, podrem gaudir sota els pins i vora el mar el tast de vins amb 22 grans cellers del territori i moltes sorpreses preparades. 

Agafeu ràpid les agendes que torna la cita més esperada, la Fira Arrels de Vi amb la XIV edició. La trobada serà, com sempre, al Parc Creuet de Sant Martí d'Empúries, el 4 i el 5 de juny i ja compta amb 22 grans cellers territorials confirmats.

Com cada any, la fira vinícola proposa unes jornades de tast i degustació de vins a l'aire lliure,  en una magnífica ubicació, sota el pins i vora el mar Mediterrani. Enguany es celebra una edició lliure d'afectacions i restriccions de la covid-19, tot i que l'any enterior va ser la primera fira de vi en recuperar-se després de l'aturada pandèmica.

Arrels Vi és una experiència completa, però per aquesta XIV edició vol oferir-nos més. Els interessats podran optar l'entrada regular de 25€ que inclou la degustació oberta  de gamma alta amb la copa Riedel, les tradicionals tapes d'Anxoves amb pa de tramuntana del Gremi de Flequers Artesans de les Comarques Gironines i la visita guiada a les Ruïnes d'Empúries. 

Tanmateix, també tindrem a la disposició una entrada VIP de 95€ amb un aformanet limitat de 25 persones. Inclou, a part de les activitats de l'entrada regular, un tast Magistral dels vins guanyadors dirigit per la sommelier Anna Vicens a la platja, i també un menú degustació al Xiringuito Olivia i un barret de verema per la DO Empordà. Per reservar l'entrada preferent us podeu escriure a arrelsdevi@gmail.com

Arrels del Vi és la fira vitivinícola més esperada de l'Empordà, la fira professional de vins de l'Empordà Denominació d'Origen oberta a tothom i que compta amb la col·laboració de DO Empordà i l'Ajuntament de l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar