Publicitat
Publicitat

La secció de motos del CER l'Escala, ambiciosa amb la nova temporada

Els dos pilots de motos de la secció del CER l'Escala ja han iniciat la temporada. Miguel Pérez i Joel Plasencia, que competeixen en categories diferents, han debutat al circuit lleidatà d'Alcarràs. A Pérez se li va trencar el motor en els entrenaments cronometrats i Plasencia va guanyar la primera cursa de les sis que es disputaran des d'ara fins al setembre.

La secció de motos del CER l'Escala ha començat una nova temporada. Un dels principals canvis és que ara l'equip està format per dos pilots i no tres com en els exercicis anteriors. Segueixen amb l'equip Miguel Pérez i Joel Plasencia i no Alex Loza. Pel que fa a les carreres, enguany tornaran a haver-hi sis competicions, que tindran com a escenaris Alcarràs, Menàrguens i Pla de Sant Tirs, a Lleida, i Mora d'Ebre, a Tarragona. Cap de les sis carreres es disputaran a la demarcació de Girona. 

La primera cursa del campionat de Catalunya ja s'ha disputat. Ha estat el tercer cap de setmana d'abril al circuit lleidatà d'Alcarràs. Plasencia va quedar primer a la categoria 160 cc i Miguel Pérez durant els entrenaments cronometrats se li va trencar el motor de la moto i va ser impossible ser a la sortida de la cursa. Des de la secció es mostren optimistes per a un curs que acaba de començar.

La pròxima carrera serà el 15 de maig a Mora d'Ebre, la darrera serà el 15 de setembre. S'ha recuperat la normalitat pel que fa a la calendarització de les competicions. Una de les dificultats dels pilots és que no tenen espai per entrenar. A l'Escala en aquesta època de l'any ja no podran i només entrenen dos dies abans de la cursa.

La secció continua endavant gràcies al seu patrocinador principal que és el CER i també a les ajudes de diferents establiments del municipi.

Els pilots agraeixen l'esforç que fa el municipi perquè ells portin el nom de l'Escala allà on competeixen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar