Publicitat
Publicitat

Victor Puga marxa tranquil per la feina feta

Víctor Puga reivindica la política com una de les grans satisfaccions de la seva vida, després d'anunciar la seva renúncia al càrrec d'alcalde. El mes vinent s'incorporarà a l'activitat professional dins l'estructura directiva de Renfe. Reprendre el projecte de reforma de Can Masset o completar la tramitació del nou POUM són només dos dels projectes que no ha pogut completar.

Dilluns de la setmana vinent es farà oficial, en sessió plenària, la renúncia de Víctor Puga com alcalde de l'Escala. Deixa l'alcaldia i també la plaça de regidor. En l'entrevista especial de comiat emesa ahir pels mitjans audiovisuals locals, Puga reconeixia que tenia pensat fa temps plegar a final de mandat i no optar a una tercera legislatura. El fet d'haver estat escollit en el procés selectiu on s'havia presentat, però, ha precipitat els fets.

S'incorpora a l'activitat professional en un lloc de l'estructura directiva de Renfe. Se'n va satisfet de la feina feta, però convençut també que en els set anys que ha exercit de l'Escala haurà comès errors.

Passant revista a temes que li hauran quedat pendents, va parlar, per exemple del projecte de nova biblioteca i auditori que s'havien d'haver iniciat aquest mandat a Can Masset. Gran projecte de legislatura aturat per la Covid i que Puga considera que encara son fonamentals per a l'Escala.

També de la planificació urbanística i el fet de no haver completat la tramitació del nou POUM.

Per a Puga, un dels reptes fonamentals de l'Escala del futur ha de ser el de convertir segones residències en primeres.

A l'entrevista que es pot reescoltar a través de radiolescala.cat o de canal10.cat, Puga parla de l'exercici de la política com una de les grans satisfaccions de la seva vida.

Al ple del dilluns vinent, es donarà compte de la renúncia de Puga al càrrec. A posteriori es convocarà una sessió extraordinària en la qual s'haurà de votar el nou. La proposta de Puga que haurà de ser votada pel plenari passa per cedir la vara al seu número dos, Josep Bofill, l'actual primer tinent d'alcalde i regidor de l'àrea d'urbanisme.

Una de les primeres tasques del nou alcalde serà refer el cartipàs municipal. I és l'encara alcalde Víctor Puga, exercia la responsabilitat de dues àrees no pas simples com ara Hisenda i Personal. També s'haurà de veure qui ocuparà la cadira de regidor que quedarà vacant després de la sortida de Puga del plenari. Per ordre, a la llista de Candidatura de Progrés presentada el 2017, tocaria a Cristina Viegas. Si aquesta hi renunciés la seguiria Pili Clemente i successivament Pepe López Palma, Àngel Rodríguez, Mariona Muñoz i Estanis Puig.Puga deixa l'alcaldia, així com altres càrrecs com la plaça de diputat a la Diputació i al Consorci d'Aigües de la Costa Brava. Deixa tots els càrrecs, però no deixarà mai de militar políticament.

I com a colofó, ha deixat dit com li agradaria que es recordés el seu pas per l'alcaldia de l'Escala:



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar