Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala manté la tercera posició abans de tancar la lliga dissabte

El FC l'Escala empata a 0 a Mollet del Vallès en el que ha estat l'últim partit a domicili d'aquest curs. Els de Sergi Luís 'Sepu' han sumat, lluny del Nou Miramar, vint-i-tres dels trenta-nou punts possibles, que són les set victòries, els dos empats i les quatre derrotes.

L’últim desplaçament de la temporada acaba amb un repartiment de punts. El FC l’Escala empat a 0 a Mollet en la que ha estat la penúltima jornada del grup 1 de la Primera Catalana. El resultat serveix per mantenir la tercera posició abans de tancar la lliga aquest dissabte a les cinc a casa contra el Parets. El partit no serà diumenge, sinó dissabte. Del Mollet destacar un xut de Noel López que atura Quinti, un xut potent d’Alexis Garcia que va fora i el xut de Sergio que salva Quinti. Pel que fa a l’Escala tots els xuts van anar fora, xuts de Marçal Saenz, Mfamoussa Sangare i Pep Vergara. Per cert, el jugador escalenc Ismael Chabouchi va perdre els papers en en el minut 78 quan donar un cop de cap a un jugador local, acció que va ser sancionada amb la targeta vermella directa.

 

Els de Sergi Luís ‘Sepu’ acabarien segons sempre que guanyessin al Parets i que el Lloret empatés o perdés l’últim enfrontament del curs contra la Jonquera. I la imatge de la jornada ha estat a Tona i és que l’equip tonenc aquest any sí que ha ascendit a la Tercera Federació. Aquest és el segon ascens dels tres que es produiran. Recordem que fa quinze dies comentàvem l’ascens de la Muntanyesa, el millor del grup 1. El Tona ha guanyat el campionat del grup 2 amb una victòria clara contra el Sabadell Nord, ja descendit a Segona Catalana, per 4 a 1. La sorpresa va ser que els visitants van avançar-se en el marcador, però després Alejandro Gaitán, Toni Rosell, Nil Salarich i Veli Noguera confirmaven la golejada i l’ascens històric... i és que el Tona mai ha estat a Tercera, ja que recordem que les últimes promocions d’ascens van perdre contra la Guineueta.

I en el grup 3, la lliga encara no té color. Rapitenca, Viladecans, Valls i Vilanova i la Geltrú estan lluitant per l’ascens quan encara queden cinc jornades per disputar. Emoció fins al final.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar