Publicitat
Publicitat

La UBET es planteja canviar de nom

La junta de la UBET ha plantejat als associats un canvi de nom de l'entitat. Ha estat a l'assemblea anual on també s'ha recordat que a la propera assemblea s'han de fer eleccions. La junta actual no té previst tornar-se a presentar.

L'associació de comerciants de l'Escala es planteja canviar de nom.L'actual junta ha proposat en l'assemblea anual canviar l'actual UBET, és a dir Associació de Botiguers i Empresaris Turístics de l'Escala, per un altre que sigui més representatiu per l'entitat i que compti amb el consens de la majoria de socis.L'assemblea s'ha celebrar a la Sala Polivalent amb l'assistència d'una vintena de socis.Durant l'assemblea s'ha recordat que aquest és l'últim any de mandat de la junta actual i que seria convenient que entre els socis comencés a sortir un grup que es vulgui posar al capdavant de l'entitat.

En principi, l'actual junta no repetirà el proper mandat.El canvi s'hauria de fer a la propera assemblea.

Pel que fa a les activitats organitzades per l'associació es presentaven les previstes pel que queda d'any, entre les quals la que s'ha batejat com ' El protagonista ets tu'. L'entitat vol donar més visibilitat als associats  a través d'imatges qui hi ha al darrere de cada negoci, d'aquí que des de fa uns dies s'estiguin fent reportatges fotogràfics dels establiments.La propera activitat pogramada és per dissabte vinent, amb una nova edició de la botiga al carrer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar