Publicitat
Publicitat

Dimecres, donació Sang a l'Esculapi

Els alumnes de cicle superior de l'escola Esculapi traslladen un estudi a la realitat. Aquest dimecres 27 han organitzat una jornada de donació de sang de les tres de la tarda a les vuit del vespre. Compten amb la col·laboració del Banc de Sang i conviden a tothom que estigui disposat a donar. 

A l'escola l'Esculapi es farà una jornada de Donació de Sang el dia 25 d'abril, de les 15:00h a les 20:00h. Els alumnes de cicle superior han estat treballant en un estudi de les cèl·lules que els ha conduït a organitzar per tercer any consecutiu, la donació de sang a l'escola. Enguany l'eslògan de la campanya és "Donant sang li fas un regal algú", conscienciant al públic que a Catalunya es necessiten gairebé 1.000 donants cada dia.

La jornada va d'acord amb la filosofia de l'escola Esculapi. L'aprenentatge dels alumnes es fa a partir d'estudis que ells mateixos desenvolupen. La recollida de banc de sang també formarà part de la seva recerca. Els alumnes mateixos es van posar en contacte amb el Banc de Sang, entitat amb la que col·laboren.

La campanya és per garantir que tots els malalts tindran la sang necessària per als tractaments i abastir les bosses necessàries que necessiten els hospitals i centres de salut. També, d'altra banda, els alumnes aprenen a organitzar activitats solidàries. 

Per poder donar, el Banc de Sang i Teixits té oberta una plataforma d'inscripció a la pàgina web donarsang.gencat.cat. De moment, a la jornada de l'Esculapi ja s'han inscrit 46 persones, una xifra molt positiva tenint en compte que amb una donació es poden salvar fins a tres vides. Els alumnes que ho organitzen conviden a pares, mares, professors i tothom, estigui o no vinculat a l'escola. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar