El sènior femení comença la promoció d'ascens amb mal peu (44-63)

L'estrena a la fase de promoció d'ascens a la Primera Catalana no ha estat positiu pel sènior femení del Club Bàsquet l'Escala. Les de Susi Martí i Pau Esponellà no han estat anotades de cara a cistella, sobretot en els tres primers quarts. L'equip, amb l'objectiu ja assolit, el de la permanència, intentarà fer un bon paper en els altres enfrontaments.

El sènior femení del Club Bàsquet l’Escala comença la fase de promoció d’ascens a la Primera Catalana amb derrota a casa contra l’Hospitalet B. Les de Susi Martí i Pau Esponellà cauen 44 a 63 en el primer dels sis partits que serviran per decidir quin dels quatre equips aconsegueix l’ascens de categoria.

Les blavetes van estar fluixes en el partit inaugural. En els tres primers quarts, les anotacions no van ser les esperades. Nou punts en el primer quart, onze en el segon i set en el tercer. La dinàmica va canviar en el darrer període, ja que les locals van anotar 17 punts. La màxima anotadora va ser Neus Bermejo amb 18 punts. Sis tirs lliures i sis cistelles de dos. Les anxoveres durant el partit van anotar deu tirs lliures, catorze cistelles de dos i dos triples, els d’Eva Guinart i Maria de Ros.

Pel que fa a les visitants van estar més encertades, a destacar el primer i quart quart. L’Hospitalet va anotar vuit tirs lliures, disset cistelles de dos i set triples, aquesta va ser la diferència. Set triples visitants per només dos de locals. La màxima anotadora visitant va ser Miriam Quiroga amb 12 punts. Tres cistelles de dos i dos triples.

Les escalenques van tancar la lliga de Segona Catalana a la quarta posició mentre que l’Hospitalet B ho va fer a la segona. El pròxim rival de les anxoveres serà el Saps A, líder de la seva lliga. El duel serà dissabte a dos quarts de sis també a l'Escala.