Publicitat
Publicitat

Víctor Puga dimiteix com a alcalde de l'Escala

Víctor Puga deixarà l'alcaldia de l'Escala en el proper ple ordinari per dedicar-se a un projecte professional incompatiblea mb l'activitat política. L'alcaldia serà ocupada per Josep Bofill, fins ara primer tinent d'alcalde.



Amb aquest jurament, Víctor Puga i López, assumia el càrrec d'alcalde després de guanyar les eleccions municipals de 2015. No era nou en política municipal, portava dos mandats com a primer tinent d'alcalde i regidor en una àrea de responsabilitat com l'urbanisme i agafava el relleu d'Estanis Puig, del mateix partit, a la cadira presencial del plenari. Ho feia assumint la responsabilitat del càrrec davant dels seus votants i dels seus no votants.

I avui ha fet públic, via comunicat de premsa, que el 2 de maig, data de celebració del proper ple ordinari, deixarà el càrrec per assumir incorporar-se a un projecte professional que el fa incompatible amb l'exigència i dedicació que mereix estar al capdavant de l'ajuntament d'un poble com l'Escala. Assumia també A banda de l'alcaldia, deixarà també la plaça de diputat a la diputació de Girona, la vicepresidència segona del Consorci d'Aigües de la Costa Brava.Darrere Puga, la plaça d'alcalde serà ocupada pel fins ara primer tinent d'alcalde, Josep Bofill, fins a final de mandat. Es dóna la circumstància que el ple de traspàs de la vara d'alcalde serà el primer que es faci a la nova sala de plens habilitada a la planta baixa de l'Ajuntament. Dilluns 2 de maig.La cadira que quedarà vacant podrà ser ocupada per algun dels membres de la candidatura de progrés que succeïen els que vans er escollits regidors. Al 12. Cristina Viegas / Pili Clemente, al 13 / Pepe López Palma, al 14 / Àngel rodríguez, al 15 / Mariona Muñoz, al 16 / Estanis Puig, al 17.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar