Publicitat
Publicitat

Unes 4.000 persones gaudeixen de les activitats de la Santa Gresca de l'Escala

Les activitats i propostes musicals de Setmana Santa a l'Escala, reuneixen més de 4.000 espectadors. Activitats com l'espectacle de Drons, els jocs juvenils anigami, la cercavila de la Dinamo o els primers concerts del desè aniversari del Festival Ítaca omplen l'entorn de l'aparcament Francesc Macià.

Anunci 0s

L'Escala torna a celebrar com cal la setmana santa, després d'uns anys complicats primer pel mal temps i després per la situació pandèmica. Aquest 2022 ha estat el retorn complet de la Santa Gresca a l'Escala. Una programació que arrancava el dijous a la nit amb l'espectacle de drons i finalitzava diumenge amb el concert familiar de Xiula. Es calcula que han gaudit d'aquestes propostes, moltes d'elles incloses dins els primers compassos del Festival Ítaca, més de 4.000 persones.

 

Dijous a la nit la zona de l'oberta s'omplia per xalar de l'espectacle de drons, a càrrec de Flock Droner Art. Una proposta nova que va cridar l'atenció de molts turistes i que té la seva continuïtat pràcticament assegurada.

Ja el dissabte arribava el gruix fort de la programació, al matí amb el parc d'aventures 'Anigami' proposat al costat de l'aparcament Francesc Macià. Una activitat gratuïta pensada per un públic infantil - juvenil que va apropar molta gent a l'espai on els joves van gaudir amb futbolins humans, castells inflables o paintball. Ja a la nit arrencava la desena edició del Festival Ítaca, que va comptar amb les actuacions musicals de Buhos, els quals van presentar algun dels temes del seu nou disc i La Fúmiga va tancar la nit amb un concert enèrgic i molt seguit. Primer actuaven els grups de proximitat Despit i Doble & Hug Soud. Abans, però es va portar a terme la cercavila amb La Dinamo, una proposta seguida per centenars de persones que van acompanyar la banda de la platja fins a l'espai del concert. 

El punt final a la Santa Gresca es posava diumenge al matí, amb el concert familiar de Xiula. Una proposta amb bona acollida i seguida per moltes famílies.

Amb tots aquest concert el Festival Ítaca obria les portes a la seva edició del 2022 que comptarà amb un total de 36 concerts repartits amb vuit poblacions de l'Empordà i Girona. Una edició que inclou artiste com Rigoberta Bandini, Oques Grasses, Zoo, Manel o Doctor Prats.

 

Per gaudir de la programació o comprar entrades es pot consultar la web del festival www.itacacultura.cat © 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar