Publicitat
Publicitat

Inauguració de la instal·lació audiovisual 'Maresia', de Maria Alzamora i Azucena Momo a l'Alfolí de la Sal

Les artistes Maria Alzamora i Azu momo instal·len el seu projecte 'Maresia', una combinació audiovisual que fusiona la fotografia, el so, la poesia i la dansa. El premi a la Beca Artística de Primavera es podrà veure exposat del 5 de març al 3 d'abril a l'Alfolí de la Sal. 

El dissabte 5 de març s'ha exposat a l'Alfolí de la Sal, 'Maresia', projecte de Maria Alzamora i Azucena Momo, guanyadores de la Beca Artística de Primavera per l'Ajuntament de l'Escala.

Les artistes ens mostren, mitjançant un muntatge visual trinòmic, la seva experiència a la vila de l'Escala. 'Maresia' és una fragmentació audiovisual que pretén capturar les diferents sensacions viscudes durant aquests dos mesos de treball, convivència i investigació. 

El nom de l'obra fa referència a un mot inventat, 'Maresia', que connota l'olor del mar. Aquesta sublimació del llenguatge ens indica que 'Maresia' és una peça que parteix del paisatge i de l'observació.

Azucena Momo, ballarina i poeta, ens presenta el projecte: 

La voluntat d'exprimir i buscar noves narratives i ritmes també ha impulsat a les artistes a desencaixar-se i provar tècniques fora del seu currículum. Maria Alzamora per aquest projecte ha experimentat amb l'audiovisual per examinar l'atmòsfera a partir del moviment, la llum i el so.

Maria Alzamora, fotògrafa:

'Maresia' és la 23ena edició de la Beca Artística de Primavera que enguany s'ha celebrat a la tardor a causa de la pandèmia. Tanmateix, és el primer projecte que ofereix una obra audiovisual, una proposta que, vist l'èxit del resultat, renovarà la línia futura de les pròximes edicions.

 Victor Puga, alcalde de l'Escala, des de l'acte inaugural:

La instal·lació estarà exposada des de la inauguració, el 5 de març fins el 3 d'abril a l'Alfolí de la Sal. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar