Publicitat
Publicitat

Els valors del llibre El Petit Príncep

La Biblioteca de l'Escala acull la conferència 'Reflexions sobre el llibre del Petit Príncep' a càrrec de Cuca de Ventós. Una xerrada on la presidenta de l'associació el petit príncep, va remarcar l'obra d'Antoine de Saint-Exupéry i va fer participar el públic.

Cuca de Ventós, presidenta de l'Associació El Petit Príncep de Catalunya, va oferir ahir a la nit una xerrada relacionada amb els valors universal del conte 'El Petit Príncep'. Una conferència que va néixer amb l'interès de Cuca de Ventós pel club de lectura d'adults de la biblioteca, anomenat Petit Príncep, arran de l'exposició temporal instal·lada a l'Alfolí amb dibuixos d'ella mateixa i la bona disposició de la biblioteca en acollir un acte amb aquest llibre de protagonista per reflexionar sobre els seus valors.

 

El Petit Príncep és una faula sobre la recerca permanent de l'home, posant de manifest alguns dels trets que ens fan humans com l'amistat, la bondat, la imaginació i l'entusiasme pel coneixement. Cuca de Ventós, psicòloga de professió, va fer ús de les seus coneixement professionals i la seva passió pel conte per oferir una horeta de tertúlia on el públic també hi tenia molt a dir. 

 

La pròxima activitat de l'Associació la trobarem per Sant Jordi, on per segon any s'ha organitzat el Certamen literari del Petit Príncep. Els detalls per participar els podeu trobar a www.elpetitprincep.org. 

 

Recordem que fins al 3 d'abril podeu gaudir amb l'exposició El Petit Príncep als Aiguamolls de l'Empordà instal·lada a l'Alfolí de la Sal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar