Publicitat
Publicitat

Pintures sobre el Petit Príncep a l'Alfolí

L'Alfolí de la Sal acull una exposició de pintures de Cuca de Ventós inspirada en la figura del Petit Príncep. Son les que han il·lustrat el llibre "El Petit Príncep als Aiguamolls de l'Empordà", del qual ja se n'ha fet dues edicions.

La Cuca de Ventós va llegir el Petit Príncep de ben joveneta, a l'edat de 12 anys. El personatge l'ha acompanyat al llarg de tota la seva vida, fins el punt que el 2015, amb la col·laboració dels Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i de l'Associació El Petit Príncep de Catalunya, en va publicar el llibre "El Petit Príncep als Aiguamolls de l'Empordà" editat per Brau Edicions. Les il·lustracions son elaborades per ella mateixa i els textos son elaborats entre la Cuca, l'Iñaki Arregui i Josep Espigulé.Ara, les pintures es poden veure a l'Alfolí de la Sal amb l'exposició que s'ha estrenat aquest dissabte.

Les pintures son elaborades bàsicament amb acrílic més pigments naturals.

L'exposició s'acompanya d'un audiovisual original d'Ildefons Clos, el qui comparteix amb Cuca de Ventós la passió pel Petit Príncep.

Per a Ildefons Clos, una peça important d'aquest projecte ha estat l'estreta relació que s'ha creat entre tots els components de l'equip.

L'exposició de pintures del projecte "El Petit Príncep als Aiguamolls de l'Empordà" es podrà veure fins el 4 d'abril a les sales de planta baixa de l'Alfolí de la Sal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar