Publicitat
Publicitat

La secció de motos prescindeix del pilot Alex Loza

Per temes pressupostaris, la secció de motos del CER l'Escala es veu obligada a prescindir del jove pilot Àlex Loza i per aquest nou any 2022 es quedarà amb l'escalenc MIguel Pérez i el rosinc Joel Plasencia. La secció renaixia el març de 2018 amb pilots com Àlex Loza, Pablo Córdoba i Aaron Cuéllar.

Anunci 0s

La secció de motos del CER l’Escala ha perdut un pilot. Es tracta del pilot que ha tingut millors resultats des que la secció de motor s’ha recuperat. És Alex Loza. La secció ha prescindit d’ell per motius econòmics. Per tant, a partir d’ara seran dos pilots i no tres com fins ara, que són Miguel Pérez i Joel Plasencia. 

Recordem que Alex Loza, en els darrers quatre anys ha guanyat els tres campionats de la Copa Catalana ANPA i segon de la Copa espanyola ANPA de la seva categoria. Pilot i pare agraeixen l’ajuda que han rebut des del CER l’Escala. Per cert, Miguel Pérez ha estat distingit per haver-se proclamat com a campió de Catalunya de minimotard. El premi l’ha recollit a Barcelona.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar