Publicitat
Publicitat

Instal·lades les llums led del camp de futbol

El camp de futbol d'herba artificial ja té instal·lades les llums de led a les quatre torres que l'il·luminen. És una millora de manteniment molt reivindicada pel club. Amb la llum blanca dels leds, la mainada pot entrenar amb més bona visibilitat. 

Finalment ja s'han pogut instal·lar totes les llums de led a les torres que il·luminen el camp de futbol de gespa artíficial. Feia temps que des del consitori es volia fer aquesta intervenció però la pandèmia i la crisi de subministrament ho ha enderrerit més del que estava previst. L'actuació era necessària ja que alguns focus ja s'estaven fonent i hi havia punts foscos amb poca visibilitat per entrenar amb bones condicions. 

Aquesta intervenció era una llarga reivindicació del club per millorar la pràctica de l'esport al camp de d'alt. I es que el camp de gespa artíficial aglutina la gran majoria d'entrenaments que es fan, i una bona il·luminació és clau per poder fer lloc a tota la mainada. 

Aquesta intervenció de millora i manteniment ha tingut un cost de prop de 36.000 euros. Cal remarcar que amb la llum led no només es millora la il·luminació sinó que també es preserva el medi ambient ja que es tracta d'una tecnologia sostenible i respectuosa amb l'entorn, d'aquí també la importància de fer aquest canvi d'il·luminació. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar