Publicitat
Publicitat

Marc Bech, la tercera cara nova de l'Escala

Aquest mercat d'hivern ha estat entretingut pel primer equip del FC l'Escala. I és que el club ha fitxat fins a tres cares noves per seguir mantenint l'alt ritme de competició. Les tres incorporacions han estat les de Marc Bech, Aleix Caball i Nfamoussa Sangare. 

El FC l’Escala ha fet oficial un tercer fitxatge. És el de Marc Bech, un jugador que jugarà la segona volta amb l'equip i a l'estiu retornarà a Vilatenim. I és que Bech ha renovat amb els unionistes fins al 2023, però aquesta temporada l'acabarà cedit a l'Escala. El migcampista de Terrades va lesionar-se ara fa un any i, un cop recuperat, l'objectiu del jugador és agafar rodatge i tornar a ser el que era.

Que el primer equip de l'Escala lluiti per ser a les posicions capdavanteres del grup 1 de la Primera Catalana l'ha convençut venir fins al Nou Miramar.

 La setmana passada, el club anunciava dues cares noves més. Les d’Aleix Caball, ex del Peralada, i Nfamoussa Sangare, ex de l’Amer.

De moment doncs, tres cares noves... N’hi haurà una quarta tenint en compte que a la primera volta Sepu ha perdut quatre jugadors?



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar