Publicitat
Publicitat

Bon cap de setmana a les sales

Les sales s'omple de propostes interessants com 'Agentes 355' o 'El callejón de las almas perdidas'. El cinema montgrí de Torroella proposa l'elogiada 'El amor en su lugar' i les plataformes estrenen noves temporades esperades.

La setmana en porta un cap de setmana trepidant, amb propostes variades i amb noms importants dins el repartiment. Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger, Lupinta Nyong'o i Fan Bingbing són les protagonistes de 'Agentes 355' un típic film d'espies, amb acció, aparells sofisticats i una trama atractiva per fer passar una bona estona. Cinc espies internacionals s'uneixen, superant els seus conflictes i utilitzar el seu talent per acabar amb una poderosa organització. Amb el pas del temps es convertiran en grans amigues, amb un gran equip que utilitzant el nom en clau 355.

Guillermo del Toro dirigeix 'El callejón de las almas perdidas', remake de la pel·lícula homònima de 1947 amb Tyrone Power de protagonista. Ara formen el repartiment ni més ni menys que Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette o Willem Dafoe entre altres. Un buscavides s'uneix amb una dona misteriosa per fer-se rics, a través de l'il·lusionisme, els enganys i els trucs mentals.

I Will Smith es convertirà en Richard Williams el pare de les tenistes Venus i Serena a la pel·lícula 'El método Williams', . Una proposta amb la qual Smith té un peu i mig a la carrera a guanyar el seu primer oscar. En aquest film biogràfic veurem els peculiars mètodes amb els quals Williams va aconseguir que les seves dues filles fossin estrelles del tennis.

A Torroella aquest cap de setmana es pot gaudir de l'elogiada cinta de Rodrigó Cortés 'El amor en su lugar'. Aquest drama basat en fets reals ens porta a 1942, quan 400.000 jueus de tot Polònia fa més d'un any confinats pels nazis en un estret gueto a la meitat de la ciutat. Fora del mur, la vida continua endavant. A dins, els seus habitants lluiten per sobreviure. Tot i això, l'alt mur de maons no aconsegueix parar la creació d'un grup d'actors jueus que, en una gelada nit hivernal, interpreta una comèdia musical al teatre a a la vegada que busquen la manera de fugir.

Les plataformes arriben carregades d'estrenes, però poques són les que obtindran el número 1 dels rànquings. Una de les esperades serà el retorn d'Ozark a Netflix, i veurem la seva última temporada la quarta. Que arriba partida en dues parts, per tant, aquesta setmana s'estrena la primera part del final d'aquesta producció on seguim a una família que blanqueja diners per un càrtel mexicà. Tot apunta que viurem traïcions, emocions i alguna morta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar