Publicitat
Publicitat

Teatre al CER amb Dues copes de menys

La companyia teatral La 113 torna al CER amb l'espectacle "Dues copes de menys", una comèdia de situació on dues parelles de joves es retroben després d'un temps de no veure's. Dirigida per Àlex Sequera i entre els actors compta amb l'escalenc Sergi Benet

"Dues copes de menys" és una comèdia d'embolics protagonitzada per dues parelles d'amics que es troben en l'etapa vital d'entrada a l'edat adulta. És protagonitzada per  en David Magaña, la Paula Garcia, la Sara Cendra i l'escalenc Sergi Benet, tots sota direcció d'Àlex Sequera. Es podrà veure aquest diumenge a les sis de la tarda a la sala d'actes del CER. 

No serà el primer cop que en Sergi Benet actua al CER. Anteriorment ho havia fet amb el musical "Cabaret passion rouge" dirigit per Cora Rosell, el febrer de 2018 i l'octubre de 2019. I del ??? al ??? havia col·laborat amb el Via Crucis vivent fent de jueu i després en el paper de Jesucrist.El "Dues copes de més" que es veurà diumenge a l'Escala es va estrenar el mes de febrer de l'any passat a Barcelona, al teatre Sala Ars, i ha passat també per Girona, Bordils i Castelló d'Empúries. Fins ara ha tingut molt bona rebuda allà on ha passat.

La sessió de diumenge està programada per a les sis de la tarda. L'aforament de la sala serà limitat al 70%. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic info.la113@gmail.com o del whatsapp 603.768.630.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar