Publicitat
Publicitat

El març nova edició de la Vila del llibre de l'Escala

L'Escala es convertirà de nou en la capital literària del país el proper 11,12 i 13 de març amb la quarta edició de la Vila del llibre. Autors com Rafel Nadal, Joan Francesc Mira o David Castillo participaran de la jornada que enguany tindrà el País Valencià com a convidat d'honor.

L'Escala acollirà de nou i per quart any una nova edició de la Vila del llibre, serà el pròxim 11, 12 i 13 març recuperant així les seves dates habituals de finals d'hivern i enguany tindrà el País Valencià com a convidat d'honor.

 

La literatura del País Valencià serà convidada a l'Escala, però també hi haurà un ampli ventall de noms propis com el de Rafel Nadal, Llucia Ramis o poetes com Susanna Rafart o Sònia Moll. 

 

El premi d'honor de les lletres catalanes 2004, Joan Francesc Mira, serà l'encarregat de fer la conferència inagural sota el títol 'D'Homer a Joan Fuster', un acte que anirà acompanyat d'una estrena exclusiva a l'Escala. 

Com s'ha pogut observar un dels protagonistes d'aquesta edició serà el valencia, Joan Fuster, del qual es commemora enguany el centenari. Per això un dels punts importants d'aquesta edició serà la relació que varen mantenri Joan Fuster i Josep Pla. 

La proximitat del festival amb el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, ha propiciat que en aquesta edició es faci èmfasi amb la mirada femenina. Per això s'ha preparat taules rodones temàtiques de dones assagistes o la maternitat.

I com no podia ser d'una altra manera, aquest any també hi ha novetats com concerts o l'inicia d'una lliga quizz literari. Així com més d'una trentena  d'editorials independents a les parades del mercat del llibre.

L'Escala vila del Llibre és una iniciativa de l'Ajuntament de l'Escala que forma part de la Xarxa de Viles del llibre de Catalunya, impulsada per Viladelllibr.cat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar