Publicitat
Publicitat

El govern anuncia la fi del toc de queda

La nit de dijous a divendres acabarà el toc de queda. L'Escala es un dels municipis afectats per aquesta mesura restrictiva del govern contra la Covid-19. Continuaran vigents la limitació de 10 persones en les reunions socials, la reducció d'aforaments i el tancament de l'oci nocturn.

Anunci 0s

L'aixecament del toc de queda és l'únic canvi en les restriccions per frenar els contagis de covid que farà el govern. Així doncs, a partir d'aquest dijous a la mitjanit, ja es podrà sortir de casa d'una a sis de la matinada arreu el país.

Pel que fa a la resta de mesures, com són la limitació de 10 persones en les reunions socials, la reducció d'aforaments i el tancament de l'oci nocturn, el govern preveu mantenir-les una setmana, de moment. Tampoc hi hauria modificacions en l'ús del certificat covid. Per tant, la capacitat màxima a l'interior de bars i restaurants continua en un 50%, mentre que l'aforament en comerços i empreses de serveis es manté en el 70%, el mateix percentatge que als equipaments esportius tancats. 

Les discoteques continuaran tancades, mentre que l'aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs coberts serà del 70%. A les sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies també es manté aquest percentatge. 

El toc de queda afecta als municipis de més de 10.000 habitants amb una greu incidència de la covid. L'Escala és un dels municipis afectats fins a la nit de dijous a divendres, moment en què es posarà punt final a aquesta mesura. © 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar