Publicitat
Publicitat

Ni Pitu Batlle ni Botxi Minic sumen els tres punts del plat fort de la jornada

Ni Pitu Batlle ni Botxi Minic sumen els tres punts del plat fort de la jornada. Els bellcairencs tanquen la primera part amb un gol de Dorian Lagos mentre que a la segona, els viladamatencs remunten el duel amb els gols de Xavi Capdevena i Pim. Però un gol d'Angel Josué Lagos evita que el líder s'emporti els tres punts de Bellcaire.

Ni Pitu Batlle ni Botxi Minic. Bellcairencs i viladamatencs s’han de conformar amb l’empat a dos. Els dos equips, per això van estar una vegada per davant en el marcador. Primer s’avançaven els locals amb la diana de Dorian Adonis Lagos en el minut 39 en una jugada a pilota aturada, de corner concretament. 

L’alegria dels blaus va durar fins al final del primer acte perquè el visitant i capità Xavi Capdevena empatava el partit a 1 amb una jugava que va plantar-se sol davant del porter. Amb l’empat, els de Minic van remuntar amb un autèntic golàs de Pim amb la peu esquerre. Impossible que el porter Andy Trave pogut aturar la pilota. I al tram final, Angel Josué Lagos va impedir als viladamatencs sumar el setè triomf consecutiu. 

 L’empat a 2 deixa el Viladamat encara a la primera posició del grup 17 de la Tercera Catalana amb 38 punts, mateixa puntuació que Bisbalenc, abans de jugar contra ell mentre que el Bellcaire baixa a la cinquena posició amb un total de 28, una setmana abans de visitar el camp del Verges, exequip de Miquel Font, un enfrontament que es jugarà a porta tancada, ja que la federació va castigar pel fet de produir-se incidents greus de públic en el partit Verges-Empuriabrava B, enfrontament corresponen a la jornada 14. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar