Publicitat
Publicitat

Ple extraordinari de pur tràmit

El ple municipal es reuneix amb caràcter extraordinari per resoldre un error administratiu en les medicions de la cessió del terreny per on s'ha d'ampliar el Centre d'Atenció Primària. Aquest any podria tenir-se el projecte definitiu.

Aprovació de l'expedient d’excés de cabuda de la superfície de la finca situada al carrer Mossèn Salvador Juhé, número 3, va ser el tema únic del ple extraordinari celebrat ahir al vespre de forma telemàtica. Una aprovació que consistia, de fet, en corregir un error de medició de la finca on s'ha de fer l'ampliació del CAP de l'Escala, en la cessió de la qual, aprovada en el ple de l'1 d'abril, hi constava que la finca feia 555m2 quan en realitat en fa 115 més, un total de 669,55.

El tràmit en qüestió no va ser més que això. Tant és així que el punt es va aprovar per unanimitat sense que cap grup de l'oposició va considerar necessari intervenir per fixar la seva posició. Resolt aquest detall, ara s'espera que al llarg d'aquest 2022 s'aprovi almenys el projecte executiu de l'ampliació.

Perquè l'ampliació es faci realitat, tot sembla indicar que aquest any serà l'any del projecte i l'any vinent el de l'execució de l'obra.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar