Publicitat
Publicitat

Torna als cinemes un clàssic del terror

Les sales inauguren la tornada a la rutina amb un clàssic de terror, torna 'Scream' 25 anys després de la primera pel·lícula. A Torroella la superproducció 'Spider-Man: No Way Home' i les plataformes acullen l'estrena exclusiva d'una nova pel·lícula de la saga 'Hotel Transilvania'.

La tornada a la normalitat ve acompanyada de novetats cinematogràfiques que, com cada setmana, omplen d'il·lusió i d'expectatives els divendres. De moment, aquesta setmana, i a l'espera de l'entrega dels Oscars ens quedem amb aquestes estrenes que podreu veure a tots els cinemes de proximitat. 

Si parlem de cintes de terror, una de les que va marcar a tota una generació va ser 'Scream'. Doncs aquest divendres, i després de 25 anys de la primera ganivetada de l'assassí de la careta deformada la cinta torna a la pantalla. Neve Campbell, David Arquette i Courtney Cox van ser el trio protagonista convertit en les víctimes preferides de Ghostface qui jugava amb ells amb misterioses trucades, jocs i persecucions. Ara en aquesta nova entrega el grup original es reunirà de nou, ja que un nou grup d'adolescents es veuran assetjats per aquest particular assassí i només ells saben com frenar la seva set de sang. 

L'opció més familiar serà 'Lunáticos' un film d'animació sobre un viatge a la lluna que fa Peter, un jove que vol salvar a la seva germana petita. Una aventura total dins un món màgic i visualment molt potent. 

Al cinema montgrí de Torroella, dues opcions. Per un públic adult s'estrena 'Una librería en París' on coneixem a Vincenzo un bon home que dedica la seva vida als seus dos amors: la llibreria que té a París i també a la seva filla. Un fet que canviarà quan conegui a Yolande, una dona exuberant, excèntrica i divertida que convertirà la seva trenqui-la vida en una muntanya russa. 

Els que us agrada més l'acció i les superproduccions no us podeu perdre 'Spider-Man: No Way Home' tercera i última part de la trilogia que es va encetar el 2017 amb Tom Holland com l'home aranya. Ara per primera vegada a la història l'heroi ha estat desemmascarat i, per tant, Peter no pot separar la seva vida personal de la seva identitat heroica. L'ajuda del Dr. Stranger obrirà per error un el multivers. 

A banda de les estrens a HBO Max de la segona temporda d'Euphoria o El pacificador. Aquest divendes arriba a Amazon en exclusiva 'Hotel Transilvania: Transformanía'. Tornen Dràcula, la seva filla, el seu gendre... en fi torna tota la colla per aquesta quarta entrega on Drac viurà una aventura terrorífica. El Doctor Van Helsing ha presentat el Raig Monstrificador, una eina que ha convertit a tots els monstres en humans i l'únic humà de la família, Jonathan, en un monstre. El problema no seria tan greu si no fos pq tenen pocs dies per reinvertir els efectes i a més a més tots s'han d'adaptar a una nova situació i Drac per exemple no ho portarà gens bé això de ser un humà.

A Filmin hi arriba després del seu pas pels festivals i el cinema 'El ventre del mar' el més nou d'Agustí Villaronga un film basat en fets reals. Juny de 1816 la fragata Alliance, embarranca davant la costa del Senegal, com que no hi ha prou bots salvavides es decideix construir una petita embarcació on pugen 147 homes: soldats, mariners, passatges i algun oficial. El pla previst, portar a terra els primers supervivents i tornar per recollir la resta. Però el pànic i la confusió s'apodera d'aquests 147 homes que tallen la corda i són arrossegats mar endins. ran el seu destí.

A Movistar hi arribarà la tercera i última temporada de 'El descubrimiento de las brujas', el viatge d'aprenentatge de la bruixa Diana Bishop al segle XVII ha acabat és hora que ella i el seu estimat vampir Matthew Clairmont tornin al present, on la guerra a la congregació s'ha iniciat i ja s'ha cobrat les primeres víctimes. Diana i Matthew hauran de prendre decisions dràstiques i començar tota una revolució per aturar les ganes de poder de certs líders, reconstruir el llibre de la vida i al mateix temps procurar per a la supervivència dels seus fills, ja que Diana està embarassada de bessons, dos éssers mítics dels quals tothom té por doncs seran fills d'una poderosa bruixa i un vampir llegendari.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar