Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp del Parets per tancar la primera volta

El FC l'Escala tanca la primera volta al camp del Parets diumenge a les 12 del migdia. El tècnic escalenc no podrà comptar amb els sancionats Zou Moustakim i Maha Konteh. I en bàsquet el sénior masculí juga el primer partit de l'any a Castelló d'Empúries.

Diumenge el FC l'Escala visita el camp del Parets, quart classificat amb 21 punts, en el que serà l'últim partit de la primera volta del grup 1 de la Primera Catalana. L'equip es troba a un punt del líder, el Bescanó que s'enfronta, també diumenge, al Mollet. El tècnic escalenc no podrà comptar amb Zou Moustakim i Maha Konteh, sancionats en la derrota contra el Mollet. La bona notícia és que l'equip recupera al migcampista Pep Vergara lesionat de gravetat en el partit contra la Unificació Llefià el passat 14 de novembre. 

El segon equip de futbol juga diumenge a les 4 a casa contra el Fortià després de guanyar 1 a 3 a l’Armentera. El pròxim rival dels de Dani Sevillano són dotzens amb 10 punts, els escalencs són quarts amb 18 punts més.

I en bàsquet, els sènior masculí jugarà el primer partit de l'any a la pista del Castelló a 2/4 de 7 de la tarda. Els de Toni Espinosa obren la segona volta amb 14 punts i a la tercera posició amb 2 partits menys que el líder, la Vall d'en Bas. Recordem que en el partit disputat a casa, el Castelló va perdre 72 a 54. Els màxims anotadors van ser Enric Espinosa, Adrià Usan, Pau Esponellà i Roger Botargues. A l’inici del partit va lesionar-se Sergi Company i no va jugar per lesió Adrià Cantenys. 

Per la seva banda, les noies de Susi Martí finalment no jugaran contra el Vilablareix com estava previst, ja que s'ha ajornat el partit. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar