Publicitat
Publicitat

Reformes a la Casa del Gavià per aillar l'interior d'humitats

L'Ajuntament inverteix 150 mil euros en tasques de reforma a la casa del Gavià. Els treballs s'iniciaran en pocs dies i han d'estar enllestits abans de Setmana Santa.

La Casa del Gavià, actualment seu de l'Aula Municipal d'Arts Plàstiques, pateix actualment problemes de filtracions d'humitat a través d'algunes escletxes que les inclemències meteorològiques i el pas del temps havien anat creant a la façana i a la coberta.la façana que dóna a La Platja. En un parell de setmanes es preveu que s'iniciï una actuació de rehabilitació valorada en uns 150.000 euros.

 Aquesta setmana s'han obert les pliques del concurs, al qual s'han presentat dues empreses, i es preveu que en els propers dies es faci efectiva l'execució dels treballs, que duraran dos mesos i mig aproximadament. S'impermeabilitzarà la coberta i les juntes de les parets de pedra, especialment a la banda que dona al mar, que ha estat la més malmesa els darrers anys. En una actuació anterior ja es van canviar els tancaments de l'edifici.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar