Publicitat
Publicitat

Marc Torrent exposa a Ceuta

L'escalenc Marc Torrent és inclòs a l'exposició "Realismo eres tu" que s'ha obert a Ceuta amb més d'una trentena d'artistes hiperrealistes d'àmbit estatal. La mostra, comissariada per Diego Canca, mostra les obres "No és no", "El Silenci" i "Ella".

Marc Torrent és l'únic gironí i el més jove dels 34 artistes seleccionats en l'exposició més important sobre realisme i hiperrealisme que es pot veure actualment a l'estat espanyol. Està instal·lada a conjunt monumental de les muralles reals de Ceuta. L'exposició inclou fins a 170 obres, tres per autor, entre pintura, dibuix, gravat, aquarel·la, fotografia o escultura. Amb el nom de "Realismo eres tu", comissariada per Diego Canca, la mostra és tota una reivindicació del gènere hiperrealista en el qual s'ha especialitzat Torrent. 

D'entre els 34 autors seleccionats només tres són catalans, entre ells Marc Torrent.

Les tres obres seleccionades, totes tres amb una mirada crítica a fets que l'han inquietat, són  "no és no", "El silenci" i "Ella". La primera

Torrent s'ha mostrat molt satisfet d'haver estat seleccionat per participar a l'exposició "Realismo eres tu" i molt agraït al seu comissari, Diego Canca.

"Realismo eres tu" es podrà visitar fins el 17 de març.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar