Publicitat
Publicitat

L'oci nocturn carrega tintes contra les restriccions anti-covid

El sector de l'oci nocturn considera que el govern culpabilitza en excés el sector dels contagis de covid. Critica les mesures restrictives com el confinament nocturn i lamenta que se'ls hagi privat de la nit més important de l'any, com és la de Cap d'Any.

El Nadal no és com l'estiu per al sector de l'oci nocturn, però sí que nits assenyalades com la de Cap d'Any són tant importants com ho és el Sant Jordi per al sector editorial. El tancament nocturn decretat pel govern català just abans de festes ha fet que aquest sector s'hagi sentit especialment perjudicat per les mesures.

Per a Josep Lluís Pérez, les mesures del govern tornen a carregar culpes sobre un sector molt perjudicat. D'aquí que defensi les mesures que s'estan emprenent des d'entitats com la Fecasarm, de la qual ell en va ser el primer president.

Bars nocturns i discoteques han patit especialment aquest tancament i s'han vist privats d'una de les millors nits de l'any com és la de Cap d'Any. I per a Josep Lluís Pérez, en canvi, l'acumulació de persones s'ha produït igualment, si bé tancats en vivendes particulars, sovint llogades específicament per aquestes festes.

El tancament nocturn d'una a sis de la matinada estarà en vigor, de moment, fins el divendres de la setmana vinent, 21 de gener.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar