Publicitat
Publicitat

Programada xerrada suport psicològic per a la gent gran

L'ajuntament va posar en marxa fa uns mesos un servei d'atenció psicològica per a totes aquelles persones que han patit o pateixen algun tipus d'afectació en motiu de la pandèmia. Aquest divendres, s'ha programat una sessió especial per presentar aquesta iniciativa a la gent gran.

Aquesta setmana s'obre una nova fase al servei d'atenció psicològica que l'Ajuntament de l'Escala va posar en marxa al tram final de l'any passat. Un servei adreçat a tota la població, però especialment als joves, col·lectiu que s'ha vist molt afectat per la pandèmia. Després d'uns mesos organitzant l'activitat, s'ha decidit fer un canvi de format iniciant l'activitat amb la gent gran i la propera setmana amb els joves. Per això es convida a conèixer aquest servei i els seus tallers, aquest divendres dia 14 a les quatre de la tarda al casal del jubilat. 

La torbada té l'objectiu de donar a conèixer aquest servei municipal i també identificar algunes afectacions de la Covid-19 que els assistents així experimentat. Per tant, crear un grup de treball on explicar dificultats durant la pandèmia, com s'han afrontat, experiències personals. En definitiva detectar diverses situacions i treballar cada cas amb el suport d'uns picòloga.

 

Les persones que vulguin disposar del servei es poden dirigir a l'ajuntament o a l'àrea de Serveis Socials.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar