Publicitat
Publicitat

Bon balanç de la campanya comercial de Nadal

Bon balanç de la UBET de la campanya de Nadal, tant pel que fa a la part comercial com de les activitats que ha organitzat l'entitat. Pel que fa a la proposta de Plaça Catalunya es voldria continuar de cares a properes temporades.

Els comerciants de l'Escala fan una bona valoració de la campanya de Nadal, un període que s'inscriu des de principis de desembre fins a Reis.Les vendes, tot i la pandèmia, han estat bones i a la vegada irregulars depenent del moment.Les activitats que l'entitat ha organitzat per aquest dies de festa han funcionat, amb bona afluència de visitants.Satisfacció també en aquest aspecte.

L'aposta diferent per aquest Nadal ha estat la pista sintètica de gel i el conjunt d'atraccions que s'han muntat a Plaça Catalunya.Hi han passat tant mainada de l'Escala com de poblacions veïnes.Vist el bon funcionament de les activitats ja es parla de mantenir-les de cara a properes temporades potser amb algunes modificacions. S'en parlarà  a l'assemblea de l'entitat que es celebrarà la setmana vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar