Quatre expulsions, tres penals i adeu al liderat

El FC l'Escala ja no és el líder del grup 1 de la Primera Catalana. Els escalencs perden el primer partit de l'any per 2 a 3 contra el Mollet. L'àrbitre va expulsar quatre jugadors i tres dels cinc gols van ser de penal. Aquesta ha estat la segona derrota de l'equip. El nou líder és el Bescanó, que té un punt més.

L’Escala perd el liderat després de perdre 2 a 3 contra el Mollet. El nou líder és el Bescanó amb la victòria a casa per 2 a 0 contra el Martinenc. El partit d’ahir a la tarda es recordarà. Tres dels cinc gols van ser de penal i fins a quatre jugadors van ser expulsats. Dos locals: Maha Konteh (en el minut 6) i Zou Moustakim (en el minut 87) i dos visitants: Sergio Jiménez (en el 36) i Oscar Reche (88).

El Mollet en el minut 16 guanyava ja 0 a 2. En el 6, Maha feia falta a l’interior de l’àrea i l’àrbitre li va mostrar la vermella. Alexis Garcia no va fallar des dels onze metres. I al minut 16, Zou Moustakim es feia un gol en pròpia porteria. Els escalencs en comptes de baixar els braços, van animar-se i al minut 27, Marçal Saenz posava l’1 a 2 en el marcador i en el 43, Henry Gilham va rebre una falta a l’interior de l’àrea, i Ignasi Massó va ser l’encarregat d’empatar a 2.

I només començar la segona part, mans de Zou Moustakim a l’interior de l’àrea i l’àrbitre no va dubtar en assenyalar penal. David Reyes feia el gol dels tres punts. Aficionats i equip no estaven massa contents amb l'actuació arbitral.

Aquesta és la segona derrota de l'Escala de la temporada, la segona a casa.