Publicitat
Publicitat

Primer contra tercer, al Nou Miramar

El FC l'Escala estrena el nou any a casa reben la visita del Mollet. Serà el partit de la jornada perquè els escalencs són líders i els molletans tercers. Els dos últims enfrontaments, el guanyador del duel s'ha decidit en el temps de descompte. Destacar també que el CTT CER l'Escala obre la segona volta a casa amb el derbi català contra el Borges.

Primer contra tercer classificat, aquest diumenge a les 4 al Nou Miramar. Primera jornada del 2022. L’Escala – Mollet serà sens dubte el partit d'aquest cap de setmana. Els escalencs són líders amb 26 punts mentre que els molletans són tercers amb 20. 

Els de Sepu encadenen quatre victòries seguides, que són els triomfs contra Banyoles, Llagostera B, La Jonquera i Martinenc, mentre que els de Javier López han guanyat els dos últims partits a casa, per la mínima, contra les Franqueses i Parets. L’Escala vol seguir liderant la classificació i el Mollet no vol despenjar-se.

Els dos últims enfrontaments entre aquests dos equips s'han decantat en el temps afegit. L’última visita del Mollet a l’Escala va ser l’1 de març de 2020. Va ser l’últim partit a casa abans que la competició s’aturés a causa de la pandèmia. El duel el va guanyar l’Escala per 1 a 0. Jam Baldeh marcava en el minut, atenció, 94. 

I en el partit de la primera volta, el 6 d’octubre de 2019, va ser al revés. Qui va guanyar en el descompte va ser l’equip molletà. El resultat en aquella ocasió: 3 a 2. Joel Casado va fallar davant del porter i a la jugada següent, l’equip local superava a Alex Company, aleshores porter del FC l’Escala.

Pel que fa al segon equip doncs estrena el nou any demà dissabte a les 4 de la tarda al camp de l'Armentera després de sumar dues victòries en els dos últims partits contra el Sant Llorenç de la Muga i el Lladó. 

{{ tall Yati Baldeh, jugador del segon equip }}

En tennis taula, el CER l’Escala obre la segona volta demà dissabte a les 5 a casa amb el derbi català contra el Borges. Els escalencs no coneixen ni l’empat ni la victòria i esperen que aquest segon tram de lliga, els partits vagin millor. S’ha de tenir en compte que dels quatre partits que tindrà l’equip, tres els jugaran a casa.

I aquesta jornada els sèniors femení i masculí del Club Bàsquet l'Escala descansen.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar