Publicitat
Publicitat

Presentació de l’Agenda Llatinoamericana Mundial 2022

L'Escala va acollir ahir la presentació de l'Agenda Llatinoamericana 2022 a càrrec de Jordi Plana i Josué Alemán, un acte organitzat amb la col·laboració de Llibreria Vitel·la.

Com és costum aquestes dates, l'Escala acull la presentació de l'agenda Llatinoamericana. Una publicació anual on destacades personalitats i intel·lectuals ofereixen les seves reflexions i anàlisis al voltant del tema principal de l'edició, enguany als moviments populars i a reflexionar sobre la seva funció. Per això l'Agenda Llatinoamericana Mundial del 2022 es titula "Organització popular. Esperança i acció transformadora".

  

Aquest any 2022, la Llatinoamericana mundial, ve tamisada per molts punts crítics que, com sempre, alerten sobre allò el canvi climàtic, però, sobretot, toca temes reals de la COVID-19 i la vida POSTPANDÈMIA. L'Agenda suposa l'esforç de molts grups que incansablement lluiten per aquestes esperances que impulsen les grans causes, des del més mínim, plantant cara als més grans reptes de l'espècie humana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar