Publicitat
Publicitat

Les dutxes de la Piscina recuperen l'aigua calenta

Després d'uns dies sense aigua calenta, els usuaris de la Piscina Municipal poden tornar a dutxar-se. Quan l'Ajuntament va canviar les calderes va haver-hi una apagada de llum i va provocar que la piscina gran es buidés. Seguidament, la van omplir de nou i l'aigua va haver de recuperar els vint-i-vuit graus. Mentre durava aquest procés, les dutxes funcionaven, però amb aigua freda.

Les dutxes de la Piscina Municipal de l'Escala tornen a tenir aigua calenta. Un problema a les calderes va impedir als socis dutxar-se després de practicar esport durant uns dies. L'Ajuntament va instal·lar-ne de noves i arran d'un tall en el subministrament elèctric, la piscina gran va buidar-se i es va haver d'omplir de nou, a més de recuperar la temperatura dels 28 graus.

La Piscina és un equipament esportiu fonamental, prioritari i estratègic per l'Escala i també pel seu entorn. Segons l'alcalde, Víctor Puga, s'estan començant a fer sentir els efectes d'un contracte que s'està esgotant, una situació que amb la pandèmia s'ha agreujat encara més. Puga, a més de demanar disculpes, opina també que la instal·lació, inaugurada el 2005, va néixer ja amb certa precarietat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar