Publicitat
Publicitat

Una seixantena d'inscrits a la Cursa de Sant Esteve

L'Escala ha recuperat per aquest Sant Esteve la tradicional cursa que es fa el dia després de Nadal que serveix per cremar els primers turrons. Una seixantena d'inscrits van competir en una cursa marcada pel bon temps. És el segon acte públic que organitza el Club Esportiu l'Escala.

La Cursa de Sant Esteve, que enguany s'ha recuperat, ha comptat amb una seixantena d'inscrits. El bon temps va acabar d'animar els indecisos a última hora, ja que a la web www.curses.cat, el dia abans hi havia només una trentena de participants. Va haver-hi dos recorreguts: l'infantil i el de 5km.

A la cursa infantil, que va tenir vuit participants, sortia de plaça Catalunya arribava fins al càmping l'Escala i tornava. S'ha de dir que els més petits de la casa tenien moltes ganes de córrer. I el de cinc quilòmetres, que va comptar amb una cinquantena d'inscrits, sortia també de Plaça Catalunya, passava pel carrer Germans Masferrer en direcció a la platja de les Barques, resseguia el passeig Marítim fins a arribar al camí Ample abans d'arribar al punt inicial. S'havien de fer dues voltes al mateix circuit. 

Els primers classificats del recorregut llarg han estat Gerard Garrote, Lluís Batllosera i Manel Pujadas. Els tres se'n van endur un tortell. I altres participants, mitjançant un sorteig, van rebre descomptes per gastar a botigues de la UBET.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar