Publicitat
Publicitat

Inaugurats el parc d'aventures i la pista de patinatge a Plaça Catalunya

El parc d'aventures infantil i la pista de patinatge són les dues activitats més destacades que ha proposat la UBET per encarar la campanya de Nadal. Des d'avui i fins al 9 de gener, Plaça Catalunya és l'escenari escollit per reunir els més petits de la casa. Avui s'hi farà cagar el tió a partir de dos quarts de cinc.

Anunci 0s

Des d'aquest matí fins al 9 de gener, la Plaça Catalunya compta amb una pista de patinatge, que està just a sota de la pèrgola, i també amb un parc d'aventura amb inflables i atraccions infantils. Per assistir-hi no cal cita prèvia, tot i que l'aforament sigui del 70%. Són les activitats més destacades que ha proposat la UBET per aquesta campanya de Nadal que va engegar els motors el passat 1 de desembre amb l'estrena del calendari d'advent. 

I avui s'hi farà cagar el tió a partir de dos quarts de cinc de la tarda, també sense cita prèvia i els grups no podran superar els deu infants, que per cert s'hauran de portar el bastó de casa.

I tancarà la jornada d'avui la discomòbil, que serà a partir de les vuit, també al mateix espai. © 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar