Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala, el millor líder de la Primera Catalana

El FC l'Escala és el millor equip dels quaranta-tres que hi ha enguany a la Primera Catalana, que aquesta temporada està repartida amb tres grups diferents. Els escalencs compten amb 26 punts, són el cinquè equip més golejador i el tercer equip menys golejat de la categoria.

Anunci 0s

L'Escala arriba al Nadal essent el millor líder de la Primera Catalana. Els escalencs són a l'esglaó més alt del grup 1 amb 26 punts. En el grup 2 el líder és el Manlleu i en té 25, un punt menys que l'Escala, mentre que en el grup 3 el primer classificat és el Vilanova amb 23. I els escalencs són el tercer equip menys golejat amb nou gols. El Viladecans és el menys golejat amb sis gols i el Martorell, el segon, amb vuit.

Sens dubte que la victòria d'aquesta jornada al camp del Martinenc ha ajudat a aconseguir aquesta gran dada. El gol el va signar Jam Baldeh en el 87.

Els escalencs estan immersos en el millor moment de la temporada i probablement de la història del club i és que els de Sepu han guanyat a equips històrics de Tercera Divisió com són la Muntanyesa, el Banyoles i el Martinenc.

El president va agrair públicament l'actitud del cos tècnic i dels jugadors.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar