Publicitat
Publicitat

Concert de Nadal de l'EMM El Gavià

L'escola de música El Gavià, va celebrar ahir el seu tradicional concert de Nadal. Els alumnes dividits per edats i per grups bombolla van oferir dues cantates i un concert coral amb orquestra. Una actuació que va comptar amb públic, però no amb tots els alumnes del centre a causa dels confinaments.ts.

Anunci 0s

L'Escola de Música El Gavià de l'Escala va celebrar ahir a la tarda el seu habitual concert de Nadal. Un espectacle de gran format, on els alumnes del centre mostren els seus avanços als pares i familiars. Als concerts d'ahir, van ser de nou adaptats al format covid. Per tan poc públic, amb una posada escena senzilla, amb mascareta i distància. De fet, a dalt de l'escenari hi faltaven alumnes, molt d'ells confinats. Qui tampoc va actuar va ser l'orquestra o acompanyament musical jove, per evitar aglomeracions. Qui va acompanyar musicalment als petits artistes van ser els mateixos professors del centre. 

 

Els primers a pujar a l'escenari van ser els alumnes més petits els d'inici 3 anys fins al grup Preliminar II, ells van ser els encarregats de la Cantata d'en Namana. Una història entranyable d'un protagonista que busca descobrir qui és realment, tot amb ajuda el tió. 

La coral elemental, formada per alumnes de 1r a 3r van oferir la cantata El follet de Nadal, una adaptació del Follet Valent. Amb unes línies dedicades al desig d'eliminar la Covid. 

 

Tancava la tarda nit, la coral jove els alumnes més gran de l'escola. La coral l'acompanyava una petita representació de l'orquestra per interpretar temes clàssics de Nadal i també altres més moderns. Tot per acabar amb un popurri americà de temes molt coneguts.

 

El concert íntegre es podrà seguir per Canal 10 Empordà el diumenge 26 a partir de les dues del migdia, també el trobareu disponible a la carta a www.canal10.cat.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar