Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala tanca la primera volta sense puntuar

El primer equip del CTT CER l'Escala completa la primera volta amb zero punts. Els quatre primers partits al grup 2 de la Superdivisió han acabat amb derrota. Els jugadors estrangers han estat a mig gas i l'equip no ha assolit cap empat ni tampoc cap victòria. A la segona volta podria tornar el xinès Chih-Wei Yeh.

Anunci 0s

El CTT CER l'Escala ha tancat la primera volta sense conèixer ni l'empat ni la victòria. Els quatre primers partits del grup 2 de la Superdivisió Masculina han acabat amb derrota. La darrera aquest dissabte a la tarda, a casa, contra l'Arteal. El resultat: 0 a 4. Els jugadors titulars han estat l’egipci Mohamed Elbeialy i els jugadors de casa Iker González i Norbert Tauler. 

Elbeialy cedia 1 a 3 contra André Filipe Coelho. Els resultats: 12 a 14, 10 a 12, 11 a 7 i 6 a 11. Després Iker González, quart al Top8 nacional en la categoria juvenil, perdia 1 a 3 contra Humberto Manhani. Els marcadors: 11 a 5, 9 a 11, 4 a 11 i 10 a 12. 

Amb el 0 a 2 saltaven a la pista Norbert Tauler, guanyador del Top8 nacional, i José Enio Mendes. El jugador visitant va imporsar-se per 0 a 3. Els resultats: 7 a 11, 12 a 14 i 8 a 11. I en el darrer enfrontament André Filipe Coelho superava a Iker González per 0 a 3. Els marcadors: 6 a 11, 9 a 11 i 7 a 11. 

Els escalencs comencen a sentir-se pressionats perquè trepitgen la plaça de promoció de descens i els resultats no arriben.

Els escalencs han de capgirar la situació en els quatre partits que queden, tres seran a casa. Encara han de passar per la sala polivalent el Borges, San Sebastian de los Reyes i el Visit Pontevedra.© 2022 canal10.cat - Avís legal - Contactar